HHCP - Antal stk. - 1 stk.

Du er på et annet bemerkelsesverdig stopp på reisen din gjennom den eksotiske verdenen til Canntropa. Det er her et stort antall oppdagelsesreisende har oppholdt seg i det siste, interessert i vakre tekniske cannabisblomster med potent destillat eller andre interessante suvenirer, for eksempel patroner med en finjustert kombinasjon av CBD og HHC-P.

Den halvsyntetiske cannabinoiden HHC-P, eller heksahydrocannabiphorol, er laboratorieprodusert fra HHC for å forbedre visse effekter - spesielt innen eufori og avslapning. Det sies også å være effektivt til å dempe smerter og betennelser. HHC-P er betydelig mer potent enn HHC.

Det skal bemerkes at selv HHC-P ennå ikke er fullstendig utforsket. Den lærde samleren vet at det som har positive effekter også kan ha motsatte effekter. Her kan man for eksempel nevne rødhet i øynene, en følelse av svimmelhet, forvirring, hjertebank eller til og med paranoia. Økt appetitt er en effekt som kan være god eller dårlig, avhengig av helsetilstanden din. Uansett anbefaler vi alltid forsiktighet og respekt for egen kropp og sjel på uutforskede ruter.